Kaffe og kagekrummer?

Hvorfor i alverden kaffe og kagekrummer?
Et eller andet skulle bloggen jo hedde, og navnet passer egentlig ganske fint. Jeg er en ivrig kaffedrikker, og kagekrummer – nå ja, hvem kan ikke lide en god kage.

Så bloggen kom til at hedde Kaffe og kagekrummer..
Så er fortolkningen jo helt op til læseren.

Hvem er jeg? I al min beskedenhed – jeg hedder Benedikte og er en helt almindelig pige på 30 år. Jeg bor i naturskønt område sammen med min søster. Til daglig studerer jeg, men lige i skrivende stund holder jeg sommerferie.

Kaffe og kagekrummer ~ blog om hverdagen, livet og det midt imellem

Bloggen her er tiltænkt et åndehul i hverdagen.

Generelt indlæg om livet og hverdagen, med hvad der byder sig. Da jeg er startet op på et større vægttab her i 2017 (pt. 10 kilo nede!) vil der nok også komme noget om det. Men mere om det senere.. Nu skal jeg lige have fundet ud af hvordan bloggen her helt præcist skal se ud, før der kommer mere tekst på..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *