Det med at gå hjemme…

Nogle kan godt, det med at gå hjemme. Jeg kan godt i en periode, men så bliver jeg rastløs. Jeg kan godt lide det med at komme afsted og være noget. Indrømmet, det er også dejligt at sove længe. Kunne læse det halve af natten og stå sent op. Tulle herhjemme. Men…

 

Det med at gå hjemme - Kaffe og kagekrummer blog

At gå hjemme kontra arbejde

Jeg savner at skulle afsted hver dag. Og jeg er ikke god til det med at gå hjemme. Lige pt. er jeg “kun” ansat på deltid, 15 timer om ugen. Og oven i det arbejder jeg hjemmefra, fordi virksomheden ligger i flytterod. Så jeg har ikke været på min arbejdsplads i… 3 uger, fordi jeg også havde en fritstillet periode mellem skift af arbejdstimer. Jeg savner det med at skulle afsted. Det var en kæmpestor omvæltning at gå fra studie-arbejdsløshed til fuldtidsarbejde. Dage hvor jeg pludselig skulle afsted 6.40 og var hjemme igen 17.30. Det var hårdt – indrømmet – men skønt. At have noget at skulle afsted til. Noget at være. Noget jeg kunne lide.

15 timer om ugen…

15 timer om ugen er virkelig ikke meget, pludselig er der meget tid til overs. Med fuldtidsarbejde gad jeg ikke engang tænde min computer når jeg kom hjem. Nu tænder jeg den, når jeg står op.
Mandag – fredag kiggede jeg knapt i diverse grupper på Facebook, nu er jeg fuldt opdateret.
Weekenderne var hellige, nu ved jeg næsten ikke engang hvilken ugedag, det er..

 

Det med at gå hjemme - Kaffe og kagekrummer blog

Dagene…

Dagene flyver forbi med læsning, blogging, syning, madlavning, jobsøgning og så det arbejdsrelaterede, der kan nås på 15 timer ugentligt (+ de timer jeg derudover lægger i det, fordi jeg har svært ved at lade være). Men dagene flyver forbi – den ene tager den anden. Jeg er rastløs og ved ikke hvad, jeg vil lave med al den tid, jeg pludselig har til overs. Det er en mærkelig og lidt vemodig følelse, så mit humør svinger nok en del. Suk, ville egentlig bare gerne “back to business as usual” som de seneste måneder, men det ser umiddelbart ikke sådan ud lige pt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *