Hjemmelavet sukkerfri remoulade – og gang i bloggen igen

Nå det er da godt nok ved at være længe siden sidst. Men nu kaster jeg mig endnu en gang udi bloggeriet. Denne gang med en opskrift på hjemmelavet sukkerfri remoulade og lidt om, hvad der er sket siden sidst..

Sidst var.. I februar 2019. Jeg var lige blevet sat ned i arbejdstid og havde det lidt svært med det. Nå, kort tid efter det indlæg stoppede ansættelsen helt, og jeg har faktisk gået ledig jobsøgende lige siden. Jeg har dog siden fundet ud af at fylde mine dage ud og har ikke slækket på det med vægttab i mellemtiden.
Faktisk er det indlæg også lidt mere end 30 kilo siden. I den positive retning.

Hvor vildt det end lyder med 30 kilo. Freaking vildt… Det er stadig LCHF herhjemme. Det fungerer bedst, når jeg er striks, hvilket jeg prøver på. Men det er svært. Der er mange fristelser – lige en franskbrød der, lidt slik en fredag aften, en kage, lidt chips… Men jeg forsøger at være standhaftig og køre striks så vidt muligt. Altså jeg ville til tider slå ihjel for en pose bølgechips med sourcream & onion, men.. Endnu er alle levende..

Til gengæld bliver det til mange sjove kreationer i køkkenet. Her kommer remouladen ind. Den lavede jeg nemlig igår, da vi fik salatburgere og squashfritter (til mig – min søster fik almindelige fritter) med ketchup og remoulade.

Hjemmelavet sukkerfri remoulade - Kaffe og kagekrummer

Hjemmelavet sukkerfri remoulade

  • 5 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. sukrin+
  • 5 finthakkede cornichoner

Fremgangsmåde:

Mayonnaise, dijonsennep, krydderier og sukrin+ blandes sammen.

Cornichoner hakkes meget fint og blandes i.

Blandingen smages til. Der er ikke altid, jeg rammer helt præcis, men må justere med mayonnaise eller flere krydderier. Mængden af sukrin+ (eller om man vælger andre sødningsprodukter) afhænger af, hvor sød man ønsker smagen.

Den oprindelige opskrift blev fundet hos Madbanditten.

Den blev faktisk overraskende god. Liiidt for gennemtrængende sennepssmag, men jeg er heller ikke vild med dijonsennep alene. Næste gang prøver jeg at justere lidt mere på ingredienserne, men ud fra første gang var den rigtig god!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *