Sukkertrang

Der bor et sukkermonster i mig. En seriøs sukkertrang, som jeg på gode dage kan ignorere og leve fint med uden at tilfredsstille. Især efter at kosten blev lagt om til LCHF, og jeg kan styre appetitten meget bedre. Men det sker altså – også på LCHF kost, hvor mange ellers siger at sukkertrangen hurtigt forsvinder… Det har den også gjort til dels, men sukkermonsteret bor der stadig, kan jeg godt mærke.

Nogle dage – shit det er svært med det sukkermonster. Lige for tiden er det særligt slemt. Indrømmet, der er blevet indtaget noget slik i de seneste uger. Jeg har også været hjemmefra af nogle omgange og fået “almindeligt” mad med sukker, mel, kartofler mv. samt hygge som slik og chips.. Men hjemvendt på LCHF madlavning, har sukkermonsteret stadig ikke sluppet.

Jeg tænker, det nok hænger sammen med kvaliteten af min nattesøvn for tiden. Jeg kan se på mit ur (Garmin Vivomove HR) at mit stressniveau om natten igen ligger højt. Det gør det i nogle perioder. Samtidig vågner jeg ofte, så når vækkeuret ringer kl. 9 (for bare et par uger siden stod det til kl. 8, hvor jeg var frisk), er jeg stadig træt, uoplagt og med hovedpine. Så bliver det endnu sværere at holde sukkermonsteret nede i løbet af dagen…

I går bagte jeg ciabattaboller. Det var på opfordring fra min søster, men jeg er ikke selv for god til at holde mig fra dem 😉
Opskriften finder du hos Familiefristelser.

Sukkertrang på LCHF - Kaffe & Kagekrummer - LCHF, livet, vægttab

Sukkertrang på LCHF - Kaffe & Kagekrummer - LCHF, livet, vægttab

Jeg skal lige have fyldt op i køkkenets fornødenheder, så tror jeg, jeg skal lege med nogle marcipanbrød eller cookie dough kugler, som jeg før har lavet. De var gode til at dække sukkertrangen på en sund(ere) måde ift. LCHF. Og ellers har jeg et par poser flæskesvær i køkkenet. Alt for ikke at dykke ned i kasserne med vingummi og lakrids, som bare vil forværre sukkermonsteret…

Hvad gør du selv for at undgå sukkertrangen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *