En skøn gåtur

Jeg er alt for dårlig til at komme ud og gå. Jeg dyrker jo ikke nogen form for motion, som det er og har været indtil nu. For mange kilo at bære rundt, hælsporer og nok også en ret stor dovenskab. Jeg indrømmer det. Men jeg elsker egentlig at gå ture – jeg er oftest bare for doven eller har for ondt i fødderne.
For nogle år siden fik jeg hælspore på begge hæle. Det har gjort, at jeg skal passe meget på mine fødder generelt. De kan let overbelastes. Men i dag fik hunden trukket mig med ud på en skøn gåtur.

En skøn gåtur - LCHF og livsstilsblog

Vi har en sædvanlig rute på 4-5 kilometer afhængig af, hvilke sving vi tager. Ud af byen, ned omkring Visborggård slot, tværs over vejen og banestien (cykelsti) hjem. Så kan vi vælge et smut op til nogle grantræer, men vi “nøjedes” med turen på 4,1 km. i dag
Vi mødte kun et par cyklister og havde ellers stien for os selv. Det var dejligt at kunne gå og sludre med hunden (yep…) og ellers høre fuglesang og vinden. Det var dejligt forfriskende.

Gåtur, natur, Visborg - LCHF og livsstilsblog

En skøn gåtur - LCHF og livsstilsblog

Ja, jeg er typen, der fotograferer ting undervejs. Ofte blomster eller planter. Jeg nyder at se naturen forandre sig. Lige pt. har den pyntet sig med svampe af enhver art, gule blade og brune nuancer. Det kan da kun gøre én i godt humør.
Jeg forundredes over den her svamp, eller hvad det er. Kender du den?

En skøn gåtur - LCHF og livsstilsblog

Det gav en 4,1 km. i benene i dag. 613 kalorier forbrændt. Egentlig havde fødderne det fint efterfølgende. Det er kun kroppen, jeg godt kan mærke, er lidt træt nu. Men den er også ude af træning. Jeg burde virkelig gøre det noget oftere – det synes hunden også.

En skøn gåtur 🙂 Nyder du også gåture eller anden motion?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *