Baconwrapped asparges med citronsovs

Vi har fået bønneruller en del gange, men jeg så baconwrapped asparges florere og tænkte, det lød lækkert. Så baconwrapped asparges med citronsovs blev det til – og det bliver ikke sidste gang. Vi fik ganske almindelige frikadeller til.

Baconwrapped asparges med citronsovs og frikadeller - Hverdagslchf

Opskrift på baconwrapped asparges med citronsovs

Asparges:

  • 2-3 bundter asparges
  • 2 pakker baconskiver

Det nederste led af asparges knækkes af
Asparges fordeles i små bundter på 2-4 stk. og omvikles med bacon
De fordeles på en bageplade og bages i en forvarmet ovn på 200 grader i 20 minutter

 

Citronsovs:

  • 3 solo hvidløg
  • 50 g. smør
  • 200 g. creme fraiche 18 %
  • Saften fra 1 citron
  • Skallen fra 1 citron
  • Salt og peber

Hvidløg hakkes fint og steges i smør i en kasserolle
Saft og skal fra citronen tilsættes, og blandingen bruser lidt videre
Creme fraiche tilsættes og sovsen piskes godt igennem og smages til med salt og peber

Det er en nem og velsmagende ret. Samtidig er den ekstremt hurtig og let med få ingredienser. Jeg kan godt lide, når maden ikke er alt for omfattende og til at gå til med nemme ingredienser. Og så er ting pakker ind i bacon jo aldrig dårlige 😉

Har du nogle favoritretter til den travle hverdag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *