Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

10 Hastigheder Butt Plug Vibrator til mandens Prostata Massage Trådløs Fjernbetjening Anal Plug G-Spot Stimulator Sex Legetøj til Mand, Kvinde

kr142.64 kr92.72
  • Type: G-Spot
  • Materiale: Medicinsk Silikone
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Element Type: Vibrators
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Commodity Quality Certification: 3C
  • Model-Nummer: butt plug
  • Mærke: SEI JEG
  • størrelse: Anal Plug Vibrator
  • Sjofelt Billede: No

Nyhed

- +

Produkt Indføre

10 Hastigheder Butt Plug Vibrator til mandens Prostata Massage Trådløs Fjernbetjening Anal Plug G-Spot Stimulator Sex Legetøj til Mand Kvinde Produkt Beskrivelse: 1. - Tilstand: 10 vibrationsindstillinger 2. Strømforsyning: USB-opladning 3. Støjniveau: mindre end 50 db 4.Vandtæt: dagligt vandtæt Tips: Abonnere på vores butik, og du vil have en chance for at få en gave (Du efterlade en messgae til os efter at abonnere på vores store) Privatlivets fred er Sikret: Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.For at undgå forlegenhed og beskytte privatlivets fred for vores kunder, er der ingen følsomme ordforråd på produktets emballage.

Emballering Liste

1. Retail box 2. Vibrator og fjernbetjening 3. USB-kabel 4. En brugsanvisning

Produkt Størrelse

På grund af manuel måling, vil der være fejl i den størrelse.Fejlen mindre end 3 mm.

10 Hastigheder

10 meter fjernbetjening afstand

Kraftfulde Sugekop

USB-Opladning

Det kan blive opladet med oplader, bærbar computer, power bank og bil oplader.

Lavet af Silikone Sikkerhed

Ikke-giftige, lugtfri, glat og hudvenlige

Om Pakke

Vi bruger uigennemsigtig indpakning, ingen sexede ord, ingen vil vide, hvad der er indeni, vi vil beskytte dit produkt og privatliv.

Om Produktet

1.Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud. 2.Alle produkter er lavet af sikre materialer, 100% sikkerhed, uskadelige for kroppen.(Produktet er lavet af silikone og derfor producerer en normal silikone lugt.Vær venlig ikke at bekymre dig, det er sikkert.Det anbefales, at du rent før brug.Efter en eller to rengøringer, lugten vil gradvist forsvinde.)

Om Forsendelse

Vi vil sende ordren inden for en eller to dage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis ordren ikke er modtaget i, erklærer tid, bedes du kontakte os.

Hvad skal gøre, hvis der opstår produkt problem

Hvis produktet ikke fungerer korrekt, bedes du kontakte vores kundeservice i tide.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og stræber efter at levere en 100% tilfredsstillende løsning.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen.Vores kundeservice vil besvare dig første gang, når de ser din besked.Vær tålmodig.

Om Feedback

Vi behandler vores kunder som vores venner.Vi håber, at du vil have en behagelig oplevelse, når de handler i vores butik.Din støtte er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med det produkt, så glem ikke at efterlade os fem-stjernede feedback.

Tags: xr iphone tilfælde nat

Relaterede varer