Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Kraftige Vibratorer til Kvinder Dildoer, Anal Plug G Spot Klitoris Stimulator Erotisk Massage Kvindelige Køn Legetøj for Voksne, Produkter, Varer Shop

kr86.48 kr67.44
 • Certificering: CE
 • Type: Kanin
 • størrelse: adults vibrators for sex machine intimate tools sextoys toyes
 • Element Type: Vibrators
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Toy 2: sex værktøjer til par voksne spil produkter bondage sæt tilbehør
 • Materiale: Silikone
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Commodity Quality Certification: ce
 • Mærke: IKOKY
 • Sjofelt Billede: No
 • TOY: womans vibratorer til sex maskine intime varerne diskret sexlegetøj butik
 • Model-Nummer: 23355

Nyhed

- +

Specifikation:

Tilstand: 9 Frekvens

Materiale: Silikone

Størrelse: Som Billeder

Strømforsyning: USB-opladning

Støjniveau: mindre end 50

Vandtæt: IPX7 vandtæt

Rengøring: Efter brug, vibrator skal rengøres så hurtigt som muligt.Varmt vand og sæbe kan bruges til rengøring.

Privatlivets Fred Er Sikret:

Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.Standard navn på pakken er "Silikone flaske"(ethvert andet krav, så send os en besked), og med vores diskret emballage du kan handle i tillid til, at den eneste person, der ved, hvad der er indeni pakken er til dig!

Pakke Inkluderet:

Vibrator X1

USB opladning kabel X1 (uden adapter)

WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Kaffeogkagekrummer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Kaffeogkagekrummer.dk!

Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, mange Tak.

Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning, vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt, på forhånd Tak for din tålmodighed.

Tags: mini sex maskine mænd, sexet sex maskine, ære p40 pro, kæmpe dildo, huawei l31, anal dildo, anal plug, dildo realist, mini seksuel maskine, mini sex maskiner

Relaterede varer