Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

ZAU7NP Luft-Brændstof-Forhold Ilt O2 Sensor for Toyota RAV4 2,0 L 2001-2003 89467-42020 Foran RightUpper Sort 175*80*60mm

kr111.94 kr57.11
 • størrelse: 175*80*60mm
 • Producent Antal: ZAU7NP
 • Opløsning: /
 • Sensor Type: Fotoelektriske
 • Repeterbarhed: /
 • Hysterese: /
 • Vægt: 150g
 • Lineær: /
 • Farve: black
 • Følsomhed: /
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: VODOOL
 • Måleområde: /

Nyhed

- +

Luft-Brændstof-Forhold Ilt O2 Sensor for Toyota RAV4 2,0 L 2001-2003 89467-42020 Forreste Højre Øverste

Specifikation:

Størrelse: 175*80*60mm

Vægt: 150g

Farve: Sort

Producent Nummer: ZAU7NP

Montering:

For Toyota RAV4 2,0 L 2001 2002 2003

Bemærk:

Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

Pakker:

1 X Luft-Brændstof-Forhold Ilt Sensor

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage alittlelong).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Hvis du modtager ordren, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

Tags: audi bælte spænde, corolla, toyota rav4 o2 udskiftning af sensor, luft brændstof, ilt sensor, o2-sensor, lambda sonde, o2 ilt-sensor, ilt sensor toyota, varmt vand niveau sensor

Relaterede varer